Admen

Во Кликер Маркетинг се бара графички дизајнер

29 јан 2019

Во Кликер Маркетинг се бара графички дизајнер со:

1. Креативен дух и ентузијазам за тимска работа.
2. Одлично владеење на дизајнерскиот занает
(особено со алатките Photoshop, Ilustrator, InDesign).  
3. Оформен дизајнерски ракопис.
4. Работно искуство во оваа област.
5. Познавање на веб дизајн ќе се смета за предност.

ИСПРАТЕТЕ CV на: info@kliker.mk

(AdToDate.mk)
Слична содржина

Оставете коментар

CAPTCHA code
Слична содржина
Напишавме