Digital

ТЕСТ ПРЕД КАМЕРА: Колку долго трае скок со електричен тротинет (видео)

18 окт 2018

Електричните тротинети, поради едноставниот начин на нивна употреба во градските средини, станаа глобално популарни. Но, освен како идеално средство за брзо пробивање низ секојдневниот метеж, тие можат да послужат и за забава.

Тоа го покажа и младиов корисник на тротинетот, којшто реши да ги покаже своите егзибиционистички вештини со играчката на две тркала.

Додека изведуваше еден од кусите скокови, го „фативме“ со камера што снима во супер забавена снимка.

Погледнете колку долго трае скок од една секунда со електричен тротинет, кога е снимен во „super slow motion“ режим на камерата на мобилниот телефон „Galaxy S9“ на „Самсунг“.

(AdToDate.mk/комерцијална објава)




Слична содржина
Слична содржина
Напишавме