Local

НОВО РАБОТНО МЕСТО: Маркетинг агенцијата Brand Union е во потрага по Account Manager

30 мај 2018

Доколку сакаш маркетинг, развивањето на кампањи и стратегии за локални и интернационални клиенти ти звучи како интересна работа, тогаш време е да го испратиш твоето CV на contact@brandunion.mk.

Brand Union бараат одговорна, посветена личност која ќе го збогати нивниот тим. За повеќе информации можеш да ги контактираш на нивната страница на „Фејсбук“: https://www.facebook.com/brandunionmk или на нивниот профил на „Твитер“: https://twitter.com/brandunionmk.

(AdToDate.mk)
Слична содржина
Слична содржина
Напишавме