Hashtag: '#Републички совет за безбедност во сообраќајот'
Local

ЗДРОБЕНО ВОЗИЛО ВО ПАРК, КРВ НА ПРОЗОРЦИТЕ: Кампања за безбедност во сообраќајот во Македонија

23 јул 2018
Целта на кампањата е да се подигне свеста кај младите луѓе за безбедно и одговорно однесување во сообраќајот. Од тие причини возилото е поставено во Градскиот парк, каде фрекфенцијата на млади лица е значително поголема во текот на летните месеци
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме