Hashtag: '#Лазе Трипков'
Local

БРОТЧЕ ОД СТИХОВИ: Струшките вечери на поезијата добија нов постер (фото)

13 авг 2018
Се трудев да го направам дизајнот што повеќе поетски. Идејата во позадина на оваа дизајнерска приказна е да се долови темата на слободата, миграцијата, пишаниот збор и хартијата која трпи сè, вели дизајнерот Лазе Трипков
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме