Hashtag: '#спонзорство'
Campaigns

НЕМА КРИЗА ЗА ГОЛЕМИТЕ КЛУБОВИ: Огласувачите годинава ќе потрошат 57 милијарди евра за спонзорства

02 окт 2018
Најголеми вложувања ќе имаат компаниите во САД (21 милијарда евра), а веднаш зад нив се европските играчи во големите бизниси со планиран влог од 15 милијарди евра
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме