Hashtag: '#interbrand'
Admen

БОБ ПИТМАН, ОСНОВАЧ НА „ЕМ-ТИ-ВИ“: Кон вашиот бренд однесувајте се како кон човек

04 ное 2018
Не се грижевме што немаме искуство, повеќе нè интересираше ставот на нашите пријатели. Направивме некои откачени и несекојдневни потези, но публиката дојде бидејќи 'Ем-ти-ви' ги отсликуваше нашите личности, вели Питман
Campaigns

ИСТРАЖУВАЊЕ НА INTERBRAND: Епл, Гугл, Амазон се најдобри глобални брендови, Фејсбук на деветто место

03 окт 2018
Рангирањето во извештајот се базира на повеќе критериуми, како што се финансиските перформанси на брендовите, нивната улога во носењето одлуки при пазарување, но и нивната позиција во компетитивната бизнис средина
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме