Hashtag: '#рангирање'
Campaigns

ИСТРАЖУВАЊЕ НА INTERBRAND: Епл, Гугл, Амазон се најдобри глобални брендови, Фејсбук на деветто место

03 окт 2018
Рангирањето во извештајот се базира на повеќе критериуми, како што се финансиските перформанси на брендовите, нивната улога во носењето одлуки при пазарување, но и нивната позиција во компетитивната бизнис средина
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме