Hashtag: 'кампања'
Campaigns

БОРБА ПРОТИВ ЗАВИСНОСТИ: Бутик во Амстердам разменува спортска облека за наркотици (видео)

25 окт 2018
Компанијата нудеше дел од своите производи во замена за секакви видови наркотици, од лесни, до тешки. Изненадувачки е колку голем одѕив доби оваа нивна акција
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме