Hashtag: '#Periscope'
Campaigns

СУМА ОД КОЈА БОЛИ ГЛАВА: Агенцијата „Quad/Graphics“ ја купи „Periscope“ за 132,5 милиони долари

29 ное 2018
Веста за оваа зделка го привлече вниманието на американскиот пазар, особено зашто „Перископ“, според нивото на заработка, е на петто место во САД. Тоа е независна маркетинг агенција со седиште во Минеаполис
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме