Hashtag: '#дизајнер'
Admen

Во Кликер Маркетинг се бара графички дизајнер

29 јан 2019
Потребно е одлично владеење на дизајнерскиот занает (особено со алатките Photoshop, Ilustrator, InDesign), како и оформен дизајнерски ракопис
Creative

МАКЕДОНИУМОТ СТАНА СЦЕНА ОД STAR WARS: Зоран Кардула ја спои филмската сага со екс-ју спомениците

09 јан 2019
Меѓу бројните споменици, Кардула го употребил и Македониумот од Крушево. Тој е претворен во пилотска кабина која многу наликува на вселенскиот брод „Фалкон“ на ликот Капетан Хан Соло од филмскиот серијал
Admen

ДАВИД РИСТЕВСКИ – DREADPEN: Посакувам градот да стане пошарено и позитивно место

20 дек 2018
Dreadpen е псевдонимот под кој уметникот и дизајнер Давид Ристевски ги „оживеа“ металните трансформатори во Скопје, претворајќи ги во анимирани ликови. Под истото име денес Ристевски развива и свој моден бренд што е присутен и на странскиот пазар
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме