Hashtag: '#ЗборНаГодината'
Digital

ДАЛИ ПАТИТЕ ОД НОМОФОБИЈА: Избран е зборот на годината за 2018 година (видео)

06 јан 2019
терминот почнал да се појавува во јавноста уште во 2008 година. Откако и медиумите во Велика Британија почнале да го користат, зборот бргу се проширил на интернационално ниво. Во речникот на Кембриџ официјално бил внесен лани на почетокот на годината
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме