Hashtag: '#рециклирање'
Campaigns

BMW СЕ РЕКЛАМИРА СО РЕЦИКЛИРАНИ ВИДЕА: Гигантот ги промовира и своите половни возила

08 јан 2019
Компанијата на пазарот, преку застапниците, нуди возила што биле претходно користени. Автомобилите се проверени од сервисот на BMW и сертифицирани како исправни. Понудата со сертифицирање ги опфаќа возилата произведени од 2013 година па наваму
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме