Hashtag: '#Gillette'
Campaigns

ТОКСИЧНА РЕКЛАМА ПРОТИВ МАЖИТЕ: Остри критики кон Gillette за новата кампања (видео)

15 јан 2019
Реакциите се кон новата кампања што почна да се емитува деновиве во САД, а во која главната порака е дека од мажите се бара да бидат подобри. Така и познатата фраза „The Best a Man Can Get“, стара три децении, доби нова, прашална форма
Campaigns

GILLETTE ПРАШУВА: Како ја дефинираме машкоста во ерата на #MeToo движењето?

14 јан 2019
Со елиминирање на изговорите за лошо однесување и со поддршка на новите генерации да работат кон истакнување на своите најдобри одлики, ќе помогнеме во создавањето позитивна слика за општеството во иднина, велат од Gillette
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме