Hashtag: '#интерактивни видеа'
Creative

ИНТЕРАКТИВНИТЕ ВИДЕА ВО ПОДЕМ: Самите изберете како ќе заврши најавата за играта Resident Evil

27 јан 2019
Со интерактивното видео, гледачите можат лично да ја почувствуваат возбудата што ја носи играта така што стануваат дел од неа и откриваат со што ќе се соочат во нејзиното ново продолжение
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме