Hashtag: '#Медена земја'
Local

КАМПАЊА НА ПРОДУКЦИЈАТА НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“: Со купена тегла мед им помагате на децата од филмот

04 фев 2019
Кампањата се одвива преку интернет страницата на „Медена земја“, (http://honeyland.earth), од каде секој што е заинтересиран може да нарача тегла од 25 грама мед. Средствата што ќе бидат собрани, ќе бидат донирани за школување на децата
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме