Hashtag: '#родител'
Campaigns

ЕМОТИВНА КАМПАЊА ОД МЕРЦЕДЕС: На што сè се подготвени родителите за среќата на своите деца (видео)

06 фев 2019
Во двете видеа гледаме возрасни мажи, кои прават сè за да им го разубават денот на своите блиски. Едниот од нив е професор, кој својата внука ја носи со себе додека предава на факултет. Вториот, пак, се преправа во принцеза за да ја насмее ќерка си
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме