Hashtag: '#NBA'
Campaigns

ЗАЛУДНО ФРЛЕНИ МИЛИОНИ ЗА РЕКЛАМИ: Како една скината патика ги урна акциите на Најк (видео)

24 фев 2019
Тоа што требаше да биде триумф за Вилијамсон, и за Најк во исто време, се претвори во фијаско. После распадот на патиката, Вијамсон се здоби со повреда, а веќе следниот ден дојде и до пад на акциите на Најк, како и големо исмевање за компанијата
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме