Hashtag: '#пиво'
Creative

„ХАЈНЕКЕН“ БАРА НОВИ ЛУЃЕ: Откријте дали сте идеален кандидат за работа во светскиот бренд (видео)

12 јан 2018
Ова необично, како што тие го нарекуваат, интервју за работа трае пет минути и во него повеќе ќе се забавувате, отколку што ќе ве фаќа трема. Не се потребни големи предзнаења и вештини, од кандидатите се бара да покажат какви се како личности
Campaigns

ОЛДТАЈМЕРИ ГО ЗАПОСЕДНАА ЊУЈОРК: „Бадвајзер“ го врати времето на прохибицијата (видео)

26 окт 2017
Пивото од новата серија го има истиот вкус како во времето на прохибицијата, кога точењето алкохол во САД било забрането
Campaigns

Нова ера за старите добри пријателства

14 јул 2017
Во Србија, започна новата кампања на пивото Amstel. Со наслов - New age, Old school, рекламата има за цел да го промовира вистинското пријателство меѓу луѓето и нивните трајни врски и моменти за паметење. Сето тоа, залеано со добро пиво.
Local

Златен Даб стикери за освежување

22 јун 2017
Кој не сака стикери со пиво? Најновата вест од Прилепска Пиварница е купчето стикери од Viber со темите на пивото Златен Даб. На социјалните мрежи веќе почнаа со промоција, а на Viber Market може да се симнат бесплатно.
Local

Smooth минута со поддршка за сите што прават промена

07 јун 2017
Скопска пивара изненадува со новата кампања за Скопско Smooth. Пиво кое се обраќа кон младата популација, и овој пат им дава шанса да направат нешто - По свое. Со минутно медиумско „откривање“ на секој од учесниците, кампањата има природен тон.
Creative

Пиво за трезна иднина :)

25 мај 2017
Новите потреби на потрошувачите создаваат и нови начини да се приближи пивската категорија до нив - со безалкохолни пива како прв чекор и понуда за поздрав живот, а слично уживање.
Campaigns

Мустаци од пивска пена за вас, прекрасни луѓе

19 мај 2017
На Adsoftheworld ја најдовме новата кампања на австрискиот бренд за пиво - Stiegl. Со два маркантни постери со мажи чии мустаци од пиво се грандиозно направени, оваа пиварница го доловува својот вистински имиџ на мајсторски направено пиво.
Local

Ново пиво за нови легенди

19 мај 2017
Во соработка со агенцијата Futura 2/2, Прилепска Пиварница го промовираше новото имиџ видео за пивото Крали Марко. Со Драган Бјелогрлиќ во главна улога, сцената е иконична - меаната е храмот во кој само еден е Кралот.
прикажани (од 1 до 8) од вкупно: 8