Hashtag: '#безбедност'
Campaigns

ВОЗАЧИ, ДАЛИ СТЕ СВЕСНИ: Колку метри поминувате додека пишувате смс зад воланот?

04 окт 2018
Доколку помислите дека една порака во која би стоело „Доаѓам за пет минути“ ви одзема само дваесетина или триесет метри од патот пред вас, бидете сигурни дека сте погрешиле. Можете и самите да пресметате колку метри и километри возите на слепо
Digital

Walmart супермаркетите ќе „скенираат“ незадоволни купувачи

28 јул 2017
Американскиот трговски синџир маркети Walmart развива технологија за препознавање и анализирање на изразот на лицето на купувачот додека чека ред на касата. Дали ќе биде соодветно реализирана оваа иновативност, ќе видиме.
Digital

Snapchat ги чува вашите реклами безбедни

05 јун 2017
Во време кога сите брендови се трудат да се рекламираат на социјалните мрежи, постои и ризик рекламите да не стигнат до вистинското место. Snapchat со DV платформата ќе најде начин за поголема безбедност.
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме