Hashtag: '#PR'
Campaigns

ХРВАТСКА ЈА СИМНА ЗАБРАНАТА: Државните институции ќе можат да ангажираат пи-ар агенции

29 дек 2017
Хрватската влада на седницата одржана на 28 декември донела одлука со која се укинува забраната за ангажирање агенции за односи со јавност, од страна на телата на државната управа, како и од компаниите што се претежно со државен капитал
Admen

САШО ДУЉАНОВ: Пи-ар експертите не се пропагандисти и манипулатори (колумна)

11 дек 2017
ПР-от не може да го смени воздухот во градот, но може да информира што сè се прави на таа тема, да настојува и да сугерира на вакви и слични теми да се посвети поголемо внимание, вели пи-ар специјалистот Сашо Дуљанов
Festivals

Две нови категории на овогодинешниот SEMPL!

18 авг 2017
Имате ли проект за Најдобра ПР стратегија или Промоција или проект со Најдобар Технолошки пристап? Пребарајте ги своите успешно реализирани проекти. Разгледајте ги креативата, стратегиите и резултатите и убедете го жирито на SEMPL дека сте најдобри.
Campaigns

Белград за прв пат домаќин на жирито од Меѓународното здружение на PR експерти

12 јул 2017
Повеќе од 20 меѓународни експерти за односи со јавност и комнуникации, членови на жирито во UO Меѓународното здружение за односи со јавност (International Public Relations Association – IPRA), минатиот викенд се собраа во Белград.
Local

Биди диџеј, пушти добра музика!

05 јул 2017
Многу е убаво кога ќе слушнете дека во градов има промоција на апликација. Се случи во Vinyl вчера, со едноставна намера - секој што ќе ја симне апликацијата Jukebox2 , може да стане диџеј во омиленото кафуле. Останува да видиме како ќе се развива.
Admen

Комплетен PR за ведрата страна од животот

13 јун 2017
Насмевката ѝ е комуникацијата со светот. Ведрината, заштитен знак. Морето радост, а работната сила предизвик. 17 години е дел од тимот на Publicis. Зорица M. Црношија, PR на самата себе - за поубав ден.
прикажани (од 1 до 6) од вкупно: 6