Hashtag: '#секс'
Creative

НОРВЕШКИ МАРКЕТИНГ БЕЗ ПРЕДРАСУДИ: Снимија реклама што не е за гледање во јавност (видео)

10 фев 2019
Рекламното видео е именувано „Food porn“ и во ниту еден момент не прикажува голoтии, ниту секс. Сè што им се „сервира“ на гледачите е примамлива и вкусна храна, но асоцијацијата во снимените сцени е многу јасна
Creative

Netflix and chill со Durex

27 јул 2017
На Adsoftheworld секој ден може да се најдат ултра креативни кампањи и визуелни решенија за трендовите, дури и во интимен контекст. Durex со преформулиран слоган Netflix and chlll го изработи креативецот Силван Пап, копирајтер од Франција.
Campaigns

Секси рекламите нема да го продадат брендот

23 јун 2017
Истражувањето спроведено од страна на Универзитетот во Илиноис, го разоткрија еден од најголемите митови во рекламирањето, откако се заклучи дека „Сексот продава“ како став е веќе преплавен од значења и нема никаква врска со реалните факти.
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме