Hashtag: '#Dove'
Campaigns

БЕВ СРЕЌНА КОГА СЕ ВИДОВ: Се огласи црномурестата девојка од „контроверзната“ реклама на „Dove“

10 окт 2017
Доколку и во најмала рака имаше изгледи дека целта на портретирањето е да ме прикаже во инфериорна позиција, веднаш ќе кажев 'не', вели црномурестата девојка што се појави во рекламата оценета како расистичка
Campaigns

Повлечена кампањата на Dove Baby

12 јул 2017
Новата реклама за Dove Baby, ги збесна мајките. Што е причината? Во голема мера, создавањето поделби по основа на најинтимната врска меѓу мајката и детето - доењето. И да сте за, и да сте против доење во јавност, тоа е лична одлука...
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме