Hashtag: '#банка'
Campaigns

Искуство во банка без стрес

13 јул 2017
Можат ли банките да бидат привлечни за своите клиенти и да направат корисничко искуство што ќе звучи свежо, пристапно и креативно? Можат, се разбира. Последната креатива на McCann во Србија, покажа дека Reiffeisen банката го презентира тоа.
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1