Hashtag: '#Amstel'
Campaigns

Нова ера за старите добри пријателства

14 јул 2017
Во Србија, започна новата кампања на пивото Amstel. Со наслов - New age, Old school, рекламата има за цел да го промовира вистинското пријателство меѓу луѓето и нивните трајни врски и моменти за паметење. Сето тоа, залеано со добро пиво.
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1