Hashtag: '#Weekend Media Festival'
Campaigns

КОЈ Е ВИНОВЕН ЗА ЛОШАТА КАМПАЊА: Клиентот или агенцијата?

28 сеп 2017
Подготвеноста да се преземе ризик е еден од клучните фактори кои можат да доведат или до одлични резултати или, пак, да завршат како целосно фијаско
Festivals

Кои се најдобрите агенции во регионот ?

18 авг 2017
До 1 септември, сите агенции од регионот може да аплицираат со свои проекти за наградата Лав на BalCanness. Само седум агенции ќе ја добијат наградата.
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме