Hashtag: '#ауди'
Creative

ПЕПЕЛАШКА СО „АУДИ“: Луда трка и родова еднаквост во нова верзија од познатата приказна (видео)

10 јан 2018
Наместо со кочија, Пепелашка во кралскиот дворец заминува со спортско „ауди“, каде што, наместо бал, е закажана трка. Сите се гордеат со своите автомобили, а главен е принцот, сè додека не се појави мистериозната убавица со својата машина
Campaigns

НЕМА ВЕЌЕ ЗЈАПАЊЕ ВО МОБИЛЕН ДОДЕКА ВОЗИТЕ: Кодирана кампања на „Ауди“ за безбеден сообраќај (видео)

09 јан 2018
Наместо да снимат рекламно видео, што бргу ќе биде заборавено, „Ауди“, во соработка со агенцијата „Åkestam Holst“, креира софтверски код со кој ќе се блокира пристапот кон интернет страниците преку мобилниот уред на возачот
Campaigns

„АУДИ“ ЈА НАЈАВИ ИДНИНАТА: Aвтомобилскиот гигант промовира возила што се движат на ветер (видео)

12 дек 2017
Од „Ауди“ истакнуваат дека се работи за целосно нова технологија, којашто се базира на обновливии еколошки извори на енергија што би се користела за придвижување на автомобилите
Creative

КАКО ДА НАЈДЕТЕ ПАРКИНГ: Драматична реклама на „Ауди“ за претстојните празници (видео)

23 ное 2017
Прикажани се двајца посветени татковци, кои по некоја случајност доаѓаат на паркингот од трговскиот центар во мигот кога останува само едно празно место. Но, додека да влезат, остануваат и без него. Тогаш почнува нивна меѓусебна драматична трка
Campaigns

ИЗБЕГАЈТЕ ВО ЕРАТА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА: Краток излет во иднината со „Ауди“ (видео)

10 окт 2017
На посетителите ќе им бидат овозможени тест-возења, но и уште голем број изненадувања кои ќе изгледаат како да се донесени од друга, понапредна технолошка ера
Creative

АУДИ ГИ ЧИСТИ КЛОВНОВИТЕ ОД ПАТИШТАТА: Досетлива реклама на германскиот автомобилски гигант (видео)

29 сеп 2017
Однесувањето на другите учесници во сообраќајот често наликува на циркус. Токму поради тоа тимот од BBH London, се решил во новата реклама за „ауди“ да игра со кловновскиот момент на патиштата
прикажани (од 1 до 6) од вкупно: 6