Hashtag: '#САД'
Digital

ИНТЕРНЕТОТ ЌЕ СТАНЕ КАКО КАБЕЛСКА ТЕЛЕВИЗИЈА: Колку платиш, толку веб-страници ќе отвориш

18 дек 2017
Федералната комисија за комуникации (FCC) во САД го укина т.н. Закон за неутралност на интернет, кој гарантираше дека пристапот до информации ќе биде подеднаков, без ограничувања на интернет страниците
Campaigns

НАШИТЕ ПРОДУКТИ УБИВААТ: Како ќе изгледаат рекламите за цигари ако се целосно искрени (видео)

15 дек 2017
Со оглед дека тутунопроизводителите повторно се обидоа да ја заобиколат вистината, една невладина организација се реши сето тоа да го обелодени и одново да ја раскаже кампањата што требаше да ја спроведат главните играчи од тобако-индустријата
Campaigns

ТОБАКО ИНДУСТРИЈАТА ВО ТЕСНО: Принудени да плаќаат за реклами против пушењето (видео)

01 дек 2017
Сепак, според тоа што е креирано, се гледа дека компаниите не се потрошиле многу, ниту, пак, се потрудиле да направат реклами што ќе бидат ефикасни. Продуцирани се најнеинвентивните реклами
Campaigns

КАДЕ ДА ГИ ЧУВАМЕ ДИЈАМАНТСКИТЕ ВЛОШКИ: Кампања против оданочувањето на женската хигиена како луксуз

04 окт 2017
За да се укаже на нееднаквоста со која се соочуваат жените во 36 сојузни држави во САД, направена е видео-кампања, во која тампоните и хигиенските влошки се прикажани како луксузен накит
прикажани (од 1 до 4) од вкупно: 4