Hashtag: '#BMW'
Campaigns

BMW СЕ РЕКЛАМИРА СО РЕЦИКЛИРАНИ ВИДЕА: Гигантот ги промовира и своите половни возила

08 јан 2019
Компанијата на пазарот, преку застапниците, нуди возила што биле претходно користени. Автомобилите се проверени од сервисот на BMW и сертифицирани како исправни. Понудата со сертифицирање ги опфаќа возилата произведени од 2013 година па наваму
Campaigns

СО ДВЕТЕ „ДЕВОЈКИ“ НА ПЛАЖА: Не е лесно да се сака вљубеник во БМВ (видео)

20 окт 2017
Возачите во трите видеа се толку поврзани со своите возила, што не можат да се одвојат од нив ниту во ситуации кога би требало за миг да заборават на автомобилот
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме