Hashtag: '#дизел'
Campaigns

ДИЗЕЛ СЕ ПОДБИВА СО ИНСТАГРАМ-ЅВЕЗДИТЕ: Додека тие фотографираат храна, другите уживаат (видео)

10 фев 2019
Ѕвездите од социјалните мрежи, односно т.н. инфлуенсери се опседнати со тоа како ќе му се покажат на светот, наместо да уживаат во едноставна облека и во работите што ги опкружуваат. Тоа една од пораките од новиот рекламен серијал на „Дизел“
Campaigns

ЗАТВОРЕНИ ВО „ЖИВА“ КАПСУЛА: „Дизел“ најде решение против досадните состаноци (видео)

28 мај 2018
Одеднаш капсулата оживува, масата почнува да се движи, се појавува силен ветер, светлата се палат и се гасат. Сакале или не, луѓето внатре мораат брзо да размислуваат, да бидат креативни и итно да донесат решенија - успехот бил 99 проценти
Creative

ИРОНИЧНО И ПРОВОКАТИВНО: „Дизел“ бараше и најде директор за седење (видео)

24 окт 2017
При изборот еден од главните критериуми бил да се покаже креативност при седењето, исклучително битно за една таква сериозна компанија
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме