Hashtag: '#насилство'
Campaigns

УЖАС ВО ДЕТСКИТЕ ЦРТЕЖИ: Грутка на гради остава кусиов филм за децата жртви на сексуално насилство

03 мај 2018
Гнев кон монструмите и грутка во гради создава содржината на кусиот анимиран филм што ја прикажува траумата низ која поминуваат децата што биле жртви на сексуално насилство
Campaigns

СТОЛЧЕ ЗА УДИРАЊЕ ШЛАКАНИЦИ: Родители се расплакаа од кампањата на УНИЦЕФ против тепањето деца

07 ное 2017
Во рамките на кампањата претставен е продажен салон за мебел во кој се нудат производи специјално дизајнирани за „безгрижно“ тепање деца
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме