Hashtag: '#AdWeek'
Admen

АЛЕКСАНДРА КИРШ, ХЕНКЕЛ: Ако вашиот инфлуенсер е премногу добар - внимавајте!

20 ное 2018
Имате инфлуенсер што прикажува нагли скокови во посетите, живее во вашата земја, а голем дел од неговите фанови се од Русија, Блискиот Исток или Кина. Тоа воопшто не треба да ве радува, туку, напротив, отвора сомнежи
Creative

ВЕРТИКАЛНИ И КУСИ ФОРМИ: Како да направите мобилни реклами што не ги нервираат корисниците

14 мај 2018
Брендовите што имаат пократки мобилни реклами, се порелевантни, иновативни и модерни, особено ако содржината што ја рекламираат се прикажува во вертикален формат, што е многу посоодветен за екраните на паметните мобилни уреди
Campaigns

ОД СРАМ ГИ ПОВЛЕКОА РЕКЛАМИТЕ: Кои се брендовите што се изрезилија годинава (видео)

14 дек 2017
Ниту годинава што изминува не беше исклучок во правењето лоши реклами, па неколку големи брендови добро се лизнаа во креативноста и наидоа на жестока критика од јавноста
Digital

267 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА РЕКЛАМИ: Компаниите засилено вложуваат во маркетинг

06 дек 2017
Листата „World's Largest Advertisers“ е изработена според податоци од Центарот за нализа на „Ad Age“, од податоци собрани од извештаите на самите компании. Овој извештај се однесува на вкупните вложувања што ги прават компаниите за нивна реклама
прикажани (од 1 до 4) од вкупно: 4
Напишавме