Hashtag: '#Мекдоналдс'
Creative

БРЕНДОТ СЕ ПОЗНАВА ПО БОИТЕ: Логото на Мекдоналдс претворено во светлосни зраци

18 дек 2018
Зраците ги имаат препознатливите бои на „Мекдоналдс“, така што корисниците бргу можат да разберат за кој бренд се работи. Препознавањето оди до таму, што може да се увиди и за кој од популарните седвичи станува збор
Creative

СОКРИЕНИ ЗНАЦИ ВО ЛОГОТО НА „МЕКДОНАЛДС“: Дизајнери го открија тоа што цело време ни било пред очи

05 мар 2018
За време на изработката на новиот систем за насочување, забележавме дека знаците се веќе тука, во самиот логотип, велат од компанијата
Campaigns

ОД СРАМ ГИ ПОВЛЕКОА РЕКЛАМИТЕ: Кои се брендовите што се изрезилија годинава (видео)

14 дек 2017
Ниту годинава што изминува не беше исклучок во правењето лоши реклами, па неколку големи брендови добро се лизнаа во креативноста и наидоа на жестока критика од јавноста
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме