Hashtag: '#Пелистерка'
Local

НЕМА ФОТОСЕСИИ СО ПЕЈАЧКИ И СПОРТИСТКИ: Пелистерка го замени календарот со апликација

26 дек 2018
Ова е големо изненадување од страна на Пелистерка, со оглед дека до сега нивниот календар беше препознатлив по фотографиите од познати лица од естрадата, како и од спортот. На календарот за 2017 година, се појави балканската музичка ѕвезда, Северинa
Creative

ВОДА, СОНЦЕ И СПОРТИСТКИ: Како беше правен календарот на „Пелистерка“ за 2018 година (видео)

17 јан 2018
Фотографиите ги изработи фотографското дуо „Дими и Ани“, а модели беа домашни спортистки од повеќе дисциплини. Календарот беше промовиран кон крајот на минатата година, а фотографирањето беше на крајот од летото
Creative

МУСКУЛЕСТИ ТЕЛА И ВОДА: Спортистки позираа за новиот календар на „Пелистерка“ (фото)

15 дек 2017
Девојките се прикажани во долна облека и во костими за капење, во златни рамки, на бела позадина, заедно со реквизити што асоцираат на нивните спортски дисциплини, како и вода што ги плиска
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме