Hashtag: '#Алекса'
Digital

ГО МРАЗАМ ОВА: Харисон Форд тестира нова понуда од Амазон (видео)

27 јан 2019
За каква услуга или производ се работи, ќе биде откриено на 3 февруари. Сепак, од „Амазон“ не откриваат дали рекламното видео ќе биде дел од рекламните блокови за време на финалето во американски фудбал, т.н. Супербол
Digital

АЛЕКСА, САКАМ ЧЕВЛИ: Брендовите да се подготват за „паметните“ гласовни асистенти (видео)

05 јан 2018
Гласовното огласување е на прагот, на ред се брендовите да најдат начин како ќе ги нудат своите продукти во корелација со новиот начин на комуникација човек - вештачка интелигенција
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме