Hashtag: '#Нина Ангеловска'
Local

МЕЃУ НАЈУСПЕШНИТЕ ВО ЕВРОПА: Жарко од „Еден на еден“ и Нина од „Групер“ влегоа во листата на „Форбс“

24 јан 2018
Жарко Димитриоски (28 години) се најде меѓу најуспешните млади лица во категоријата „Media & Marketing“. Нина Ангеловска, пак, (29 години) е дел од најуспешните во категоријата „Retail & Ecommerce“
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме