Hashtag: '#Ира Стефанов Бабиќ'
Admen

ИРА СТЕФАНОВ БАБИЌ, „BRAND UNION“: Потребата од дигитални маркетинг услуги е сѐ поголема

25 јан 2018
Веќе не познавам човек што не е свесен за големината и моќта на социјалните медиуми, а за кои многумина порано мислеа дека се глупости за мали деца, вели во интервју за „AdToDate.mk“ Ира Стефанов Бабиќ, извршен директор на агенцијата „Brand Union“
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме