Hashtag: '#Брегзит'
Campaigns

ДАЛИ ДА ГО СМЕНАМ ПАСОШОТ: Британската влада со радио-реклами ги подготвува граѓаните за Брегзит

08 јан 2019
Пораките се фокусирани на главните прашања што ги загрижуваат обичните граѓани, како тоа дали треба да го сменат пасошот, дали треба да бараат визи за влез во Европската унија, дали треба да плаќаат роаминг
Campaigns

ГЕРИЛА АКЦИЈА: Руски „агенти“ поставија шифрирани билборди со Путин среде Лондон (фото)

06 дек 2018
Билбордите ги поставиле за да ја повикаат британската влада да покрене истрага за тврдењата дека Русија се вмешала во крајниот исход од референдумот за излегување на Велика Британија од Европската Унија, познат како Брегзит
Creative

СО ДНК-РЕКЛАМА ПРОТИВ БРЕГЗИТ: Британците заминаа од ЕУ политички, но не и генетски

30 јан 2018
Колку и да беше нагласено дека Велика Британија со Брегзит целосно ќе се одвои од земјите на ЕУ, во видеото се истакнува дека Британците и натаму ќе останат европејци и тоа благодарение на нивната днк-структура
прикажани (од 1 до 3) од вкупно: 3
Напишавме