Hashtag: '#Falcon Heavy'
Campaigns

„СТАРМЕН“ ПРОДОЛЖУВА ДА ЛЕТА: Со буџет од нула долари „Тесла“ доби историска реклама (во живо)

09 фев 2018
Лансирањето во живо го гледаа милиони луѓе, а патувањето на автомобилот „тесла“, во кој е поставена кукла наречена Стармен и натаму се емитува во живо и постојано има гледаност од десетици илјади луѓе во минута
Campaigns

НЕВЕРОЈАТНИ СНИМКИ: Првпат во историјата, автомобил орбитира во вселената (видео)

07 фев 2018
Автомобилот, којшто е поставен на ракетата носач, е всушност личниот спортски модел „тесла“ на Маск. Возилото, сосе носачот, ќе се движи во елипсовидна орбита, којашто треба да го одведе во правец кон Марс
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме