Hashtag: '#Lenovo'
Campaigns

„ЛЕНОВО“, „ХЈУАВЕЈ“, „АЛИБАБА“: Кинеските брендови со иновативност го освојуваат светот

07 фев 2018
Главиот слоган на кинеската транспортна мрежа „Belt & Road“ е менувањето на термините. Од „Направено во Кина“, да се смени во „Иновација од Кина“. На овој начин Кина ги поттикнува компаниите да создаваат високо-квалитетни и иновативни брендови
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме