Hashtag: '#Starman'
Campaigns

„СТАРМЕН“ ПРОДОЛЖУВА ДА ЛЕТА: Со буџет од нула долари „Тесла“ доби историска реклама (во живо)

09 фев 2018
Лансирањето во живо го гледаа милиони луѓе, а патувањето на автомобилот „тесла“, во кој е поставена кукла наречена Стармен и натаму се емитува во живо и постојано има гледаност од десетици илјади луѓе во минута
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме