Hashtag: '#Капитол Мол'
Campaigns

КОГА ИВАН ЈА ЗАПОЗНА АНА: Забавна романтична игра се одвива на социјалните мрежи кај нас (фото)

10 фев 2018
Главни ликови се момче и девојка што случајно се запознаваат и почнуваат да се дружат. Притоа фанови на Фејсбук им помагаат да се развие нивната љубовна приказна. Се работи за кампања на „Капитол мол“, а по повод Денот на вљубените
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме