Hashtag: '#Diesel'
Campaigns

КУПУВАМЕ МАРКИ, А НЕ КВАЛИТЕТ: Што се случи кога на оригинален бренд му ставија лажни етикети

12 фев 2018
Автентичноста на „лажен бутик“ ја доловија и со тоа што поставија Индиец како главен продавач во „дуќанот“. Тој одлично се снајде во улогата така што се ценкаше со купувачите и ги убедуваше дека тоа што го продава е оригинал „Дизел“
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме