Hashtag: '#продажба'
Digital

Хипер персонализација - што значи ова за маркетерите?

17 јул 2017
“Segment of one”, или Сегмент на еден (индивидуализиран контент за корисник) станува Светиот грал за совршена меил кампања... Како и да го наречете, хипер персонализацијата е гравитациониот центар на е-маил маркетингот.
Campaigns

Повлечена кампањата на Dove Baby

12 јул 2017
Новата реклама за Dove Baby, ги збесна мајките. Што е причината? Во голема мера, создавањето поделби по основа на најинтимната врска меѓу мајката и детето - доењето. И да сте за, и да сте против доење во јавност, тоа е лична одлука...
Creative

Спакувана кинеска традиција

12 јул 2017
Пакувањето за кинеското вино Chanyin Мillet Wine доби награда на iF Design Awards за 2017. Причината за која е одбран овој дизајн е раскажаната приказна која баш како старо вино, добро легнува на самото пакување...
Campaigns

Обединети Adidas држави

10 јул 2017
Adidas со пица. Прекрасно. Зошто токму пица? Њу Џерси се гордее со својата рамна кора на пицата, вкусен сос и сирење на врвот, повеќе и од Њујорчаните. Сликата зборува доволно, но што стои зад овој дизајн? Прочитајте...
Creative

Точак на склопување за носење

05 јул 2017
Rog, добропознатата словенечка фабрика за велосипеди, не само што го лансираше новото пони во супер сјај, туку направи и модна финта - ако сакате да го спакувате точакот, ви нудат и торба. На Facebook веќе се прашува за цената :)
Creative

Prada, да не ви се споија жичките?

30 јун 2017
Prada направи спојувалка за пари. Освен што е сребрена и што го има логото на Prada, по ништо друго не се разликува од една обична спојувалка. А, да, и по тоа што се продава за 185 долари!
Digital

Маркетери, подгответе се!

22 јун 2017
Пазарот, и воопшто маркетерите се во голема мера посветени на тоа да ги оптимизираат опциите за шопинг, нарачки и промоција преку мобилните канали, социјалните мрежи и пораките. Што носи иднината, раскажува Роб Бег, од Marketing Land.
Local

Златен Даб стикери за освежување

22 јун 2017
Кој не сака стикери со пиво? Најновата вест од Прилепска Пиварница е купчето стикери од Viber со темите на пивото Златен Даб. На социјалните мрежи веќе почнаа со промоција, а на Viber Market може да се симнат бесплатно.
прикажани (од 1 до 8) од вкупно: 29 | следни