Hashtag: '#кокта'
Campaigns

ТВОЈА КОКТА, ТВОЈА РАБОТА: Екс-Ју кампања на „Кокта“ за новите генерации

30 сеп 2018
Снимени се видеа со млади луѓе што се занимаваат со уметност, боди-арт, спорт и коишто со своите активности се издвојуваат во околината во којашто живеат
Creative

ЌЕ ЈА ПРЕПОЗНАЕТЕ ЛИ: Легендарната „Кокта“ го врати првичниот изглед (фото)

21 фев 2018
Инспирацијата за новиот изглед на пијалакот влече корени од 1953 година, кога „кокта“, по рецепт на хемискиот инжинер Емерик Зелинк, била првпат претставена во јавноста
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2
Напишавме