Hashtag: '#FakeNews'
Campaigns

Од лажни лекови умираат 700.000 луѓе годишно, а од лажни вести има само една жртва - демократијата

04 мај 2018
Не можеме да останеме пасивни пред налетот од оваа закана, што директно ја напаѓа демократијата. Преземаме конкретни чекори за да ја промовираме слободата на говорот, независноста и плурализмот, велат од Репортери без граници
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме