Hashtag: '#Brandwatch'
Campaigns

ВО СВЕТОТ Е „АДИДАС“, ВО МАКЕДОНИЈА Е „НАЈК“: Кои брендови ги имаат најпопуларните логоа во светот

04 мај 2018
Според анализата на „Brandwatch“ онлајн корисниците во Македонија најмногу споделувале фотографии на кои е застапено логото на „Најк“. Иста е ситуацијата и во Србија и во Црна Гора. Во светски рамки, пак, логото на „адидас“ е најзастапено
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме