Hashtag: '#Кратово'
Campaigns

БАРАЛЕ СТРУЈА ОД КУЌА ДО КУЌА: Како изгледа патување низ Македонија со електричен автомобил „Тесла“

08 мај 2018
Токму во Кратово ја имале најголемата авантура на своето патување низ Македoнија. Буквално, со кабел во рака, оделе од куќа до куќа, за да најдат соодветен електричен приклучок за да ја наполнат батеријата од автомобилот
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1
Напишавме