Creative

БРУТАЛЕН МАРКЕТИНГ: Кога родителите им прават пранк на сопствените деца (видео)

23 јан 2019
Иако тоа не беше дел од планот на пранковите, родителите ја видоа и избувливата страна на своите деца исполнета со бројни пцости и прекумерни неконтролирани реакции во ситуации кога им снемува интернет додека играат онлајн игри

КОГА РАБОТИТЕ ЌЕ ТРГНАТ НАОПАКУ: Хајнекен порачува, кажете „на здравје“

20 јан 2019
Во видеото се прикажани траги-комични ситуации од секојдневието. Луѓе се подготвуваат за празник, забава, ручек, пречек на гости. Но, во последен миг се случува настан што целосно ги вади од колосек планираните случувања

МОЗАИЦИ ОД КУЧИЊА ВО ЊУЈОРШКОТО МЕТРО: Уметноста во допир со патниците

17 јан 2019
Мозаиците се поставени на една од многуте метро-станици во градот. Тие се дел од програмата „MTA Arts & Design“, што трае уште од 1985 година, а чија цел е станиците да бидат „украсени“ со уметнички дела од различни автори

БИЗНИСИТЕ НА УДАР: Како би изгледал кибернетски напад во реалниот свет (видео)

14 јан 2019
Малите бизниси не се свесни за растечката закана што доаѓа со кибер криминалот. Еден таков напад може лесно да го парализира бизнисот и целосно да го украде. Се случува целосна кибернетска кражба на брендот, името, прометот, услугите

НЕ Е БОГ, НО ДОБРО ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Морган Фримен повторно ги покажува своите моќи пред камера

13 јан 2019
Фриман јасно нагласува дека не е Бог, но и натаму неговите посебни „моќи“ доаѓаат до израз. Му отвораат врати, го величат, а тој не прави ништо посебно

ЧОВЕКОТ ШТО СЕКОЈ ДЕН СЕ БУДЕШЕ ВО РАЗЛИЧЕН КРЕВЕТ: Комична и брилијантна приказна во една минута

09 јан 2019
Доколку денеска треба да се гласа за најдобрата реклама посветена на хотелиерство, тогаш приказната за „Човекот што секој ден се буди во различен кревет“ повеќе од сигурно ќе застане на врвот

МАКЕДОНИУМОТ СТАНА СЦЕНА ОД STAR WARS: Зоран Кардула ја спои филмската сага со екс-ју спомениците

09 јан 2019
Меѓу бројните споменици, Кардула го употребил и Македониумот од Крушево. Тој е претворен во пилотска кабина која многу наликува на вселенскиот брод „Фалкон“ на ликот Капетан Хан Соло од филмскиот серијал

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТОПЕЊЕ: Новата реклама за Дизниленд е повеќе од маѓична (видео)

08 јан 2019
Видеото беше објавено на 25 декември и до денес прибра речиси два милиона прегледи и стотици илјади шерувања преку социјалните мрежи. Реакциите кај јавноста се чини се повеќе од очекувани
прикажани (од 9 до 16) од вкупно: 292 | претходни | следни
Campaigns
Напишавме